Profilkläder – en bra möjlighet till exponering!

Profilkläder är en extremt bra möjlighet att sprida ert varumärke på ett relativt billigt sätt. Man behöver inte åta sig att pumpa ut flera hundra tusen för en dyr TV/Radio/Magasin kampanj utan kan enkelt välja exakt hur mycket man vill köpa in för och handla för låga summor om budgeten är tight.

Vad man dock vet säkert med profilkläder är att det är en extremt låg kostnad per exponering för ert varumärke. Enligt undersökningar är kostnaden per exponering lägre än för alla de större reklampelarna så som TV och Magasin.

Det är nu för tiden också väldigt lätt att handla profilkläder med tryck, allt går att sköta helt via nätet och ni beställer enkelt era profilkläder på siter så som tsreklam.se vilket är ett av de ledande företagen på nätet inom profilbranschen.

Där kan ni smidigt hitta de plagg som passar er i modell och färg. Ni ser klart och tydligt er kostnad och kan välja att lämna en prisförfrågan för att få allt förtydligat på email om så önskas.

blizzart.se 600x200 0002 Layer 7 - Profilkläder - en bra möjlighet till exponering!

När ni känner er trygga med priset från er nya leverantör får ni sedan en digital bildskiss med er logo fäst på plagget, allt för att ni så klart och tydligt som möjligt ska kunna se slutresultatet av era profilkläder.

Sedan är det dags att välja storlekar för kläderna, be leverantören skicka över några provexemplar om ni är osäkra på storlek och passform då olika märken har lite olika standardstorlekar. Då kan ni pröva dem och vet att det blir rätt! När ni godkänt ordern tar det sedan vanligtvis ca 3 veckor för leverantören att producera och  leverera era nya profilkläder, direkt från tryckpressarna!